szívbetegség

Tisztelt doktornő avval a kérdéssel fordulok önhöz hetente mérem a vérnyomásom és ezek az adatok jöttek ki az elmúlt mérésekkor 111/64 Pulzus 104, 117/64 pulzus 109 utána 107 mondjuk előtt bicigliztem 118/63 pulzus 95 Állandóan látom ha félmesztelen vagyok a szivverésemet megha fekszek néha akkor is dobog és érzem azt szeretném kérdezni öntöl hogylátja a vérnyomás és pulzus eredményeimet 18 éves vagyok fiú hogy ezektől az értékektől kaphatok e infartust mert nagyon félek mindig azon jár az eszem

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a vérnyomás témában

Kedves Kérdező! A vérnyomás értékei teljesen normálisak az Ön korában. A pulzusszám valóban magasabb a normálisnál. Fiataloknál ez elő szokott fordulni minden egyéb betegség nélkül is, ezt hívják "hyperkinetikus szindrómának", de ilyen esetben a pajzsmirigy működését tisztázni kell. Ha ott van a probléma, annak kezelésével és javulásával magától megszűnik a pulzusszám emelkedés. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. április 06., 12:48; Megválaszolva: 2014. április 07., 23:34
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása