létezik-e ennyire?

Létezik, hogy a párom (nő) a nyugtatótól szinte alig kívánja a szexet.Fél évet voltam külföldön, éegy hétre tudtam közbe hazamenni, és egyszer voltunk együtt, de akkor is éreztem hogy "muszájból"van velem.Állítása szerint a nyugtató hatása biztos.Szeretném kérdezni, ennyire lehet-e igaz, vagy másra gyanakodjam.Nekem ez hihetetlen hogy ennyire hatással lehet rá.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza nyugtató témában

Kedves Kérdező!

A pánikbetegségre szedett nyugtatóknak és hangulatjavítóknak lehet mellékhatása, hogy a beteg szexuális érdeklődése, orgazmuskészsége csökken. Elképzelhető, hogy a párjánál is ez a helyet. Ilyen esetben vissza kell menni a kezelőorvoshoz és olyan gyógyszerre váltani, ami mellett ez a jelenség kevésbé gyakori.

Kérdés: 2014. március 10., 15:48; Megválaszolva: 2014. március 15., 17:16
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa