pánikbetegség, torokszorítás

T.Drnő ill Dr Úr! Kezelt Hypotyreosisom is van. 2 napja cipralex 10 mg.-ot szedek+3x0.25 Xanaxot írt fel a pszichiáter, mert eleinte sóhajtozó légzésem volt ami 1 hét után Xanaxra szünt, ezért abbahagytam, ekkor jött a torokszorítás ekkor kaptam a Cipralexet.Kérdésem lenne, h enyhe émelygés, fáradékoyság a panaszom ezek meddig tartanak? Úgy érzem elég korán fordultam orvoshoz, így hamarabb meg is gyógyulok,? Ezek mellé még szedek Bach viráesszenciát is.Lehetnek erősebb tüneteim 3-4 nap után vagy ennél erősebb már nem lesz? Ugyanis 2.-án már kezdődik a munka, és tornára is szeretnék már menni, de félek, h rosszul leszek v. ettől ne tartsak? Válaszát előre is köszönöm. U

Dr. Veress Dóra válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

A hányinger és a hasmenés valószínűleg a Cipralex mellékhatása, ami el fog múlni néhány nap alatt. Valószínűleg ennél erősebb már nem lesz, emiatt nem kell aggódnia.

Kérdés: 2012. december 30., 10:07 ;Megválaszolva: 2013. január 01., 19:31
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Felírt gyógyszerek
Szép jó napot Pánik problémákkal felírtak nekem most scippát illetve napi 3*1 frontint Létezik hogy semmi más gyógyszert nem szükséges szednem...
Remegés
Kedves Doktornő! Szeretnék érdeklődni hogy az alábbi tünetek alapján mi lehet a fiammal Decemberben a fiam aki 17 éves elmúlt részvett egy ottalvós...
Pánikbetegség gyógyszeres kezelése
Tisztel Doktornö! Pánikbetegségemre szedek Citapramot 20mg és Rilexet 3-szor 2.5mg, amit sikerült csökkenteni: reggel egész, délben háromnegyed...
Frontin-alkohol
Joreggelt. Sajnos támadt 1 problémám 5 hónapja pánikbetegséggel küzdök egész éjjel ittam kb 2-3 órája nem ittam már, érzem hogy jön rám a...
Lorazepam
Tisztel Doktornő/ur! Pánikbeteg vagyok 25 éves nő. Amire citapram 20mgot és rilex 3szor 2, 5mgot szedek. Reggel még 25mg betaloc este 12, 5 mg betaloc....