pánikbetegség

A páromnál enyhe pánikbetegséget diagnosztizáltak amit nem hisz el.Előszőr rohamai voltak amitől kb 1 órán keresztül rosszul érezte magát. (szívdobogásérzet, ájuláshoz közeli állapot) Most már megszűnt a roham de egész nap fáradt és kedvetlen úgy érzi összeesik. Volt általános vérvételen tüdőröntgenen is,. a vérnyomása 120/70 max 70-es pulzussal. Felkeléskor a pulzusa 50 körüli.. Minden lelete jó de nem hiszi el hogy nem beteg Étvágya se nagyon van. kicsit soványka is (170cm/62 kg)Sajnos nagyon kevés vitamint tudunk fogyasztani. A kérdésem az, hogy lehet-e ez a pánikroham újabb jele vagy vitaminhiány?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

A leirt rosszullét valóban pánik rohamnak tűnik. A gyengeség, étvágytalanság is lehet szorongásos jel, mint ahogy a pánik rosszullét is egy szorongásos állapot. Biztosan van olyan tényező az életükben, ami szorongásra ad okot (pl anyagi nehézségek, bizonytalanság) , ez magával hozhatja a pszichés eredetű problémákat. Forduljanak neurológus vagy pszichiáter szakorvoshoz.

Kérdés: 2012. május 11., 22:14; Megválaszolva: 2012. május 15., 17:38
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?