Lehetséges?

Szép jó napot! Én egy 23 éves lány vagyok! És a problémám a következő! Nálam tavasszal diagnosztizáltak szívritmuszavart! Március végén ugyanis 160-as pulzussal kerültem kórházba! Erre szedek napi kétszer 1/4 Nebilet tablettát! Hogy ennek hatására e vagy nem, de kialakult pánikbetegségem is, amire szintén gyógyszert szedek! Helexet! Most legutóbb a gyógyszertárban nem tudtak Nebiletet adni, így Nebivolol pilvát szedek! Kb. 2 hete! Viszont most 1 hete meg is fáztam ami még mindig tart! Két napja pedig zsibbadást érzek a bal karomban! Ez hol elmúlik, hol pedig előjön! Ez ismét pánikrohamokat idéz elő! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a pánikrohamaim része? Vagy esetleg utalhat szívrohamra vagy ezzel kapcsolatos szívre ható betegségre? Lehet egyáltalán ilyen fiatalon szívrohamom? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

Kedves Kérdező! A zsibbadás, a mellkasi fájdalom lehet pánikroham része, de egyéb oka is lehet. Ritkán előfordul ilyen fiatalon is szívbetegség, a biztonság kedvéért legyen részletes kardiológiai kivizsgálás, ha eddig nem volt.

Kérdés: 2011. november 04., 13:03; Megválaszolva: 2011. november 04., 13:27
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása