• Magas koleszterintel mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szédüléssel kerültem kórházba a neurológiára ahol megállapitást nyert, hogy a kis agy vérellátása a nyaki erek szűkülete miatt nem megfelelő és ebből adódott a szédülésem. Ott nóótropilos infúziós kezelés után rendbe jöttem és azóta is szedem a nootropil 1200 mg os tablettát. De az is megállapítást nyert, hogy magas a coleszterinom össz: 7.8 így beállítottak a crestor nevű koleszterin csökkentő gyógyszerre ami nagyon jó volt és kordában tudta tartani így 4 és 5 között volt a koleszterinem. Most jött a bibi a crestor róllevették a támogatást így 6700-ft ér már nem tudom megvenni és a háziorvoson kiírta a xeter tablettát amivel az a bajom, hogy alhasi fájdalom és nagyfokú émelygést roszz közérzetet vált ki. Mi a véleményük mit tegyek

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Kérje meg orvosát, hogy írjon egyéb, olcsóbb generikus koleszterincsökkentő készítményt. Pl. az Atorva Teva nevű készítmény viszonylag olcsó.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. július 06., 21:45; Megválaszolva: 2011. július 07., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.