• Alacsony vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 hete leszoktam ,a cigarettáról,és azóta,nagyon alacsony a vérnyomásom ,és a pulzus számom.pedig sok folyadékot iszom és sokat ,tornázom ,futok.de nem akar emelkedni.futás után .98)63)64 és .sokat fáj a fejem.mit csináljak?köszönöm szépen a válaszát

        Dr. Bene Orsolya válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves kérdező! A dohányzás emeli a vérnyomást és a pulzusszámot, ezek a tünetek a megvonás miatt jelentkeznek (a 60 körüli pulzus egyébként mondhatni tökéletes). A mozgáson és a bő folyadékfogyasztáson kívül mást én sem tudok mondani, néhány héten belül, amint a szervezet hozzászokik az új helyzethez, ezek a panaszok megszűnnek. Általában ez első néhány nap-két hét a legrosszabb az elvonás tekintetében, tehát a nehezén már túl van (emiatt nem is nagyon jönnek szóba a leszokást segítő gyógyszerek, de ezekről érdeklődhet háziorvosától), csak így tovább, ne adja fel!


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 21., 11:21; Megválaszolva: 2011. február 22., 18:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés