• Surrogó hang és érzés a jobb medialis boka környéki erekben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Körülbelül két hete tűnt fel, hogy fekvő, illetve ülő helyzetben a jobb lábam esetében a belső boka környékén és alatta, egy-két perces időközönként a vér surrogó érzés kíséretében áramlik. Állva vagy haladva még ezt sosem figyelhettem meg. Először csupán egy este erejéig jelentkezett, egy hét elteltével ismét előjött most két napja folyamatosan megfigyelhető. Tapintásra mindkét lábam szabályos testhőmérsékletű,nincs eltérés. Összességében olyan érzés,mint mikor valami egy pillanatra elzáródik,majd az akadály miatt surrogó hangot hallatva indul meg újra a vérellátás. Rendkívül ijesztő jelenség, pláne 21 évesen. Találkozott már hasonlóval? Köszönöm figyelmét, és várom válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a vérkeringés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a vérpályában akadály lenne annak számos tünete lenne. Keresse fel háziorvosát és amennyiben fizikális vizsgálat során nem talál kóros jeleket, megnyugodhat. Amennyiben vékony alkat érezheti a véráramlást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 18:36; Megválaszolva: 2010. szeptember 19., 16:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés