Pulzus

Üdvözlöm kedves Dr.Úr/Hölgy, az lenne a kérdésem, hogy miért ennyire alacsony a pulzusom.100/60 és a pulzus 59, néha 61-65. Szedek Nebilet ritmusszabályzót, reggel negyedet, és este egy negyedet. Ez okozná az alacsony pulzust? Szoktam inni napi 3-szor fekete teát is, ezt a természetgyógyászom mondta. Köszönöm előre válaszát, üdvözlettel: Marika

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pulzus témában

Kedves kérdező!

A Nebilet pulzuscsökkentő hatással (is) bír, lehet ettől is alacsony a pulzusa. Amennyiben ez nem okoz panaszt, szédülést, gyengeséget, nem szükséges változtatni a gyógyszeren, a pulzusszám 50/percig még megfelelőnek tekinthető (sportolóknál nyugalomban  még ennél alacsonyabb is előfordulhat) .Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. július 22., 10:57; Megválaszolva: 2009. július 22., 10:57
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után
Érdeklődés II.
Érdeklődés
Pulzusnyomás II.