• Lisonorm 20/5mg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő Következő a problémám. Mikor mérem a vérnyomásom a pulzusom össze vissza ver. Mikor szívveréssre pityog a mérő állandóan azt látom meg hallom hogy egyszer lelassul egyszer felgyorsúl a szívverésem. Pedig nem mozdulok. Voltam kardiológiai vizsgálaton és ottnem jelentkezett a probléma nem vettek észre semit.de attól függetlenül kellemetlen. Sokszor szédülök. Legutóbbi vérvételen 177 lett a hemoglobin a 170 helyet.minden más negatív lett. Ha le kell gugoljak 3 perc után felálok és megszédülök. Kicsit meghiztam ha ez számít 94 vagyok 184cm.el is vagyok tunyulva.ha ez számít. Nem tudom hova tenni a dolgott. Hova fordujak ezzek után? Mien vizsgálatra menjek hogy mindenkép kizárják a szív betegségét vagy bármi mást.

        Dr. Molnár Dóra válasza a pulzus témában

        Kedves Kérdező! 24 órás EKG-monitorozással elehetne tisztázni, hogy van-e teendőt igénylő ritmuszavar. A hemoglobin érték valóban magasabb, napi 2-3 L koffein- alkohol- és energiamentes folyadék fogyasztása és a vérvétel ismétlése javasolt. Amennyiben nem változik ez az érték, akkor további kivizsgálás indokolt, amelyet a háziorvossal beszéljen meg. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 14., 15:05; Megválaszolva: 2018. december 16., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: