Ugye nem szív eredetű?

Üdv! 24 fiu vagyok aki szorong es fel a betegségektől. Ezek a dolgok mar tobb eve fenn allnak es rengeteg fizikai vzsgalaton is voltam. Panikbetegnek nyilvanitottak es Cipralexet kellett szednem. Viszont a nyaron elhagytam. Tudom butasag volt. Ősszel aztan elkezdett erosen fajni az alhasam es hasmenesem volt ezert voltam haziorvosnal aki belhurutot allapitott meg. 1 het mulva meg mindig fajt en pedig vastagbelrakra gondoltam mar.. ugyhogy megint elmentem dokihoz onnan pedig urologushoz es kiderult hogy valoban volt betegsegem. Kronikus prosztatagyulladas. Kaptam ra gyogyszert es a fajdalom el is mult azonban ra 1 napra jott megint 1 panasz egyuttes, kb masfel hete megfaztam fajt a torkom majd elkezdett az orrom folyni. Volt kis hoemelkedesem is. Biztonsag kedveert elmentem covid tesztre mert nem vagyok beoltva de negativ. Azonban elkezdtem kohogni elegge es zoldes valadekot koptem valamint faradtnak erzem magam folyamat. 7 napja pedig elkezdett a jobb tudomnel szurkalgatni. Neha csak tompan erzek ott valamit. Mintha lenne ott valami... Valamikor meg be is szur. Levegovetelkor nem faj csak akkor ha magatol is beszur. Levegot is kapok rendesen. Elmentem 1 hete hazidokihoz meghallgatott, megkopogtatott, azt mondta bordakozi izmok idegek csinalhatjak ezt. Ne gondoljak rosszra. De en nagyon felek. Egyre tobbszor szurogat... Par napja elmentem tudoszuresre is ilyedtemben es lattam is a leletet egy pillanatra mikor kijottem a rontgen gepbol mintha ilyen foltos lett volna... Most nagyon felek mert az eredmeny csak kesobb lesz meg. Csak akkor hívnak ha van valami a leleten azt mondtak. En pedig kivagyok hogy mi lehet a baj... Embolia? Vagy rák? Aneurizma? Lehet hogy sziv eredetű? Mitol fajdogal tompan vagy szurogat spontan a jobb mellkasom/tüdőm? Olyankor ilyen fura izt is erzek a torkomban mert megijedek... Nem tudom mi lehet a bajom... Tegnapelott este aztan mentem fel a lepcson es megint beszurt/becsavart egy olyat a jobb tudomnel hogy nagyon megijedtem. Utana elkezdett tompan nyomni jobb oldalt a mellkasom mintha ulnenek rajta...jott a halalfelem es a panik. Bekellett szednem egy cataflam frontin parost hogy eltudjak aludni. Ma megint tompan nyom jobb oldalt mintha lenne ott valami... De micsoda? Emboliam lesz? Attol rettegek hogy tenyleg van valami bajom hisz a hasam is tenyleg fajt. Voltam mar ujra pszichologusnal es a cipralexet is ujra elkezdtem szedni de egyelore felek a mindennapoktol, attol hogy meghalok.Azóta a nátha elmúlt. Napi szinten 3-4 erősebb köhögésem még van ilyenkor nem mindig jön fel váladék és nem is nagyon zöldes már, de érzem hogy mélyről jövő a köhögés, viszont a tompa jobb oldali tüdő fájdalom még jelen van hol kicsit erősebb és szurkálós. Mi van a jobb tüdőmnél? Higyjek a házi orvosomnak? Kardiologiai vizsgalatom volt meg 2020-ban akkor ultrahang es ekg negativ. Itteni tüdőgyógyász szerint ez hörghurut es a fájdalom normális amíg kell kohogni. De en felek. Olyan furak ezek ezek az erzesek. Folyamatosan erzem hogy tompan nyom ott mar 1 hete legalabb valami vagy szurkal. Es nem levegovetelre. Jogosan aggodom? Lehet szív eredetű?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező! A panaszok nem szív eredetűek, a hörghurut és a pánikbetegség állhat a háttérben.

Higyjen a háziorvosának és a tüdőgyógyásznak, valamint menjen vissza a pszichiáterhez a pánikbetegség megfelelő kezelésének megbeszélésére.

Jobbulást kívánok!

Üdvözlettel: Molnár Dóra

Kérdés: 2021. szeptember 22., 08:30; Megválaszolva: 2021. szeptember 29., 17:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Pszichés?
Üdv! 45 éves nő vagyok. Panaszaim: szédülés, gyengeség, belső remegés, heves szívverés hullámokban, reszketés, máskor melegség. 2006 nyarán...
Idegi
Kedves Doktornő/Úr! Tegnap voltam kardiológián. Előzményként elmondom, hogy 3 éve pánikbeteg voltam, most már jobb, gyógyszert nem szedek (akkor...
Ugye nem szív eredetű? 2.
Érdemes orvoshoz fordulni ?
Lelet kiértékelés