Szívdobogás

Üdvözlöm. Régóta van panaszom. Fekvő helyzetben sohasem éjjel szívdobogás érzésem van rövid ideig tart (néhány össze vissza ütés) de gyakran pár percenként.Ez előtt a tünetek előtt főleg a jobb oldalamra forduláskor ritkán előfordult hasonló de azt nyaki szorító érzés kisérte és köhhintést váltott ki.Ez utóbbi már régebben volt.Kardiológus uh ot végzett ami billenytyű problémán kívül nem mutatott semmit.Magas a pulzussal élek amire gyógyszert írtak de bevallom nem szedem.Magnéziumot régóta rendszeresen szedek. Köszönöm levelem elolvasását és köszönettel várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szapora szívverés témában

Kedves Kérdező! A felírt pulzuscsökkentő gyógyszer a ritmuszavar kialakulását is akadályozhatja. Érdemes lenne megpróbálni szedni, hiszen az is információ az orvos számára, ha megpróbálta, de nem vált be. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. november 02., 18:30; Megválaszolva: 2020. november 09., 12:13
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után