• Extrasystole

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy mivel lehet véglegesen negszüntetni az extrákat? Sajnos van mikor rengeteget érzek, főleg akkor amikor közeledik a menstruáció, viszont van mikor kevesebbet. Szeretnék tőle megszabadulni,mert így nehézkes boldogan élni. Pánikbeteg vagyok, de már teljesen tünetmentes, sajnos a savam sok. Mitől jöhetett ez? Illetve lehet halálos? Rettegek sokszor tőle. Leleteimbe szerepelt: Tachicardia: 563, VES: 285, SVES: 107. Sport, sok folyadék és magnézium bevitelét ajánlották. De sajnos semmi... Köszönöm válaszát előre is. Üdv.: Nikolett

        Dr. Molnár Dóra válasza a extraszisztolé témában

        Kedves Kérdező! Bár kellemetlennek éli meg, de ez nem számít sok extraszisztolénak. Általában speciális teendőt nem igényel. Többezer extraszisztolé általában már erőteljesebb beavatkozást tehet szükségessé, de nem mindig.Hormonális változás, kialvatlanság, stressz, sok koffein, alkohol is hozzájárulhat a panaszokhoz. Lehetséges, hogy megszűnik magától. Amennyiben végképp nem tud ezekkel együtt élni, léteznek ritmusszabályozó gyógyszerek, esetleg ezekre sor kerülhet. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: DR. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 28., 06:42; Megválaszolva: 2020. július 30., 23:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom