Szìvritmuszavar

Jò napot kìvánok nekem olyan kerdésem lenne hogy voltam kardiologiai uh ahol mitrális prolapssust állapitottak. Magas pulzusom van és szìvdobogás érzésem kaptam nebibetat 2.5 mg tegnap kaptam 24 òrás ekg ès csak annyit mondott az orvos kezelendő szìvritmus zavar nincs az ekg sves: 24 db volt ves: 59 Sinus ritmus megtartott de laposabb diurnalis frekveciaingadozással egygòcù ves volt . Megemelte a gyogyszer adagom 5 mg de csak ennyit mondott hogy nincs kezelendő ritmuszavar de engem nagyon zavar hogy ennyi ritmuszavarom volt 24 ora alatt . Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Extraszisztolé témában

Kedves Kérdező! Körülbelül 100000-t dobban a szíve 24 óra alatt. Ebből 83 extraszisztolé volt mindössze. Ez tényleg nem jelentős, legtöbb esetben kezelni sem szükséges. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. július 10., 12:49; Megválaszolva: 2020. július 20., 00:19
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás