• Szìvritmuszavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jò napot kìvánok nekem olyan kerdésem lenne hogy voltam kardiologiai uh ahol mitrális prolapssust állapitottak. Magas pulzusom van és szìvdobogás érzésem kaptam nebibetat 2.5 mg tegnap kaptam 24 òrás ekg ès csak annyit mondott az orvos kezelendő szìvritmus zavar nincs az ekg sves:24 db volt ves:59 Sinus ritmus megtartott de laposabb diurnalis frekveciaingadozással egygòcù ves volt . Megemelte a gyogyszer adagom 5 mg de csak ennyit mondott hogy nincs kezelendő ritmuszavar de engem nagyon zavar hogy ennyi ritmuszavarom volt 24 ora alatt . Köszönöm válaszát

        Dr. Molnár Dóra válasza a Extraszisztolé témában

        Kedves Kérdező! Körülbelül 100000-t dobban a szíve 24 óra alatt. Ebből 83 extraszisztolé volt mindössze. Ez tényleg nem jelentős, legtöbb esetben kezelni sem szükséges. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 10., 12:49; Megválaszolva: 2020. július 20., 00:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: