• Ez milyen vérkeringési probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot, Úgy érzem hogy vérkeringési vagy valamilyen érrendszeri problémám van. Lehajoláskor, futáskor, biciklizéskor, dohányzáskor, kávé fogyasztásánál, vagy valamilyen vérkeringést serkentő tevékenységnél, vagy vérkeringést fokozó étel, gyógynövény fogyasztásakor az alábbi tüneteket tapasztalom: homályos látás, gyengeség, fáradékonyság, néha szédülés, füldobogás, s ilyenkor sajnos fennállnak erekciós problémák. Az emésztésem lassú, sok kellemetlenséggel jár azis (puffadás, gyomorsav). Az EKG rendben volt, cukorbetegség kizárva. A vérképen a vasam volt picit sok, illetve az NRBC a duplája a megengedettnek. Milyen betegségek jöhetnek szóba ha a vérkeringés gyorsulásánál jönnek elő a problémák? Szűkek az erek? Sűrű a vér? Hova tudok ezzel fordulni?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Terheléses panaszok témában

        Kedves kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül a tüneteire egyértelmű választ nem tudok adni. Panaszai miatt keressen fel kardiológust. Az NRBC magvas vörösvértesteket jelent, ami minden esetben kóros, ennek nincsen normál értéke. Előfordul viszont, hogy a laboratóriumi automata más sejteket lát magvas vörösvértesteknek, ezért a vizsgálat megismétlését javaslom.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. december 29., 19:57; Megválaszolva: 2019. december 30., 20:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: