• EKG-vel kapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!4 napot feküdtem korházban.Pánikbeteg vagyok,de most a háziorvos STD bejegyzéssel küldött korházba.Készültterheléses és normális ekg is.A terheléses ekg eredménye:V4-V6-ig nem sign.STD alakult ki.Az átlagos ekg eredménye:61/min.sr.,kp.tengelyállás,PQ 0,12s.,ORS 0,08s.,III-aVF-jelzett SDT.norm. T-k.Melkasi átmenet V3.A doktorúr szetint minimális az eltérés de izotóp vizsgálatra elküldött.Szeretném megkérdezni,hogy mivel a pánikbetegség elég széleskörü valószínüsíthető e,hogy ez az eltérés egy ideiglenes pánik vagy szervi ok,és,hogy ezek az eredmények tényleg jók-e,vagy csak nyugtatni akarnak engem,mert tudják,hogy pánikbeteg vagyok.Eddig sosem küldtem semmilyen panaszommal izotópos vizsgálatra és ez ad okot aggodalmamnak.Válaszát tisztelettel Köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a EKG lelet témában

        Kedves Kérdező, az EKG alakját sok tényező befolyásolja, az Öné nem egyértelműen kóros, de nem is teljesen átlagos. A koszorúér betegség teljes kizárása céljából végzik még el az izotópos szívvizsgálatot, ami az Önéhez hasonló esetekben túlnyomórészt negatív. A maximális biztonságra törekszik az Ön alapos kezelőorvosa, bízzon benne. Jobbulást kívánok! Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. augusztus 17., 10:10; Megválaszolva: 2019. augusztus 20., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: