• infarktus gyanú?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Erős stress után, karba sugárzó fájdalom,légszomj, hányinger. Van vele dolgom,vagy, ha enyhült a tünet? Vas pótlásban részesülök, ettől a széklet fekete gondolom,de a tisztasági betéten is látszik fekete vizelet maradvány,bár a vizelet színe egyébként sárga. Összefügg? Válaszát köszönöm

        Dr. Molnár Dóra válasza a karba sugárzó fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A vaskészítmény elszínezi a székletet valóban. Így csak laboratóriumi vizsgálattal megmondható, hogy van-e benne vér. Az Ön által leírt panasszal mindenképpen javasolt orvoshoz menni, ha elmúlt, akkor is. Ha nem szűnik, akkor mentőt kell hívni ilyen rosszullét esetén. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. július 01., 16:16; Megválaszolva: 2019. július 01., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: