• Fülcimpa ránc = szív probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tenyleg igaz, ha rancos a fulcimpa azt jelenti, hogy sziv problemaja van az embernek? 26 evesen?

        Dr. Molnár Dóra válasza a jelei a bőrön témában

        Kedves Kérdező! Önmagában egy ránc alapján nem lehet diagnózist mondani. Valóban van arról szóló megfigyelés, hogy többnyire idősebb, és már egyéb ráncokkal is rendelkező érelmeszesedésben szenvedő személyeknél bizonyos bőrredő, vagy egyéb bőrelváltozás nagyobb gyakorisággal fordul elő. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. június 22., 13:22; Megválaszolva: 2019. június 24., 22:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DOktornő/Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy 61 éves szüleimnek, valamint 96 éves nagyapámnak milyen kiegészítő készítményt (vény nélküli hatóanyagot) lenne érdemes szedni szív- és érrendszeri problémák (kifejezetten...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció