• Kardiológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlettem! Kamrai és pitvari extraszisztolém van a kardiologiai vizsgálatom elvégezték az ekg ,szív ultrahang vizsgálatot terheléses ékg-t amint az extrák teljesen megszüntek és még a holtert is fel helyezték rám a szívem egészséges az orvos szerint a holter kiértékelése kamrai:986 db ,pitvari :6696db sajnos sokszor elenőrzöm a pulzusomat és idegesít ez a sok pulzus kimaradás percenkéntt akár 4-5 is terápiámat 10mg betalockal lett bővítve a kérdésem az lenne hogy veszélyes e az extraszisztole és mennyire számítanak magasnak ezek a számok válaszát előre is köszönöm .

        Dr. Molnár Dóra válasza a extraszisztolé témában

        Kedves Kérdező! A pitvari extraszisztolék száma jelentős, de nem veszélyes. Ha csak a pulzus tapintás zavarja, akkor próbálja meg elfogadni, hogy nincs teendő. Ha egyéb tünet is lenne, akkor más gyógyszerrel lehet, hogy eredményesebben lehetne csökkenteni, ezért, ismételt kardiológiai konzultációra lenne szükség. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr. MOlnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. június 18., 07:59; Megválaszolva: 2019. június 24., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: