• Néha kihagy a szívem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mostanában előfordul hogy naponta egyszer kihagy egy pillanatra egy ütést a szívem és ilyenkor egy pici légszomj is van de csak ebben a fél másodpercben.Lépcsőzésnél , terhelésnél nincs légszomjam. Nincs hányingerem , nem szédülök és hasonlók. Rendszeresen mérem a vérnyomásom 122 / 82 és 128 / 76 ilyeneket mérek. Szívverésem a mérő szerint 67 - 72 között van.Tapintással is ritmusosan ver a szívem. Kell - e aggódnom ?

        Dr. Molnár Dóra válasza a extraszisztolé témában

        Kedves Kérdező! A panaszt extraszisztolé (nem sorban érkező szívdobbanás) okozhatja. Többféle ok állhat a háttérben, nem szükségszerű, hogy kezelést igényel a probléma. Amennyiben nincs más panasz, akkor elsőként elegendő lenne egy EKG és egy részletes laboratóriumi vizsgálat nagyobb problémák kizárására. Háziorvost keresse fel! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. május 11., 12:08; Megválaszolva: 2019. május 16., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ezek az értékek jók?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.