• Éjszakai magas vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! Szakvéleményét kérném éjszakai, állandósult, magas vérnyomás tekintetében. Mennyire szokványos ez az állapot és mennyire hordoz rizikó faktort magában, illetve milyen kivizsgálásokat lát Ön még szükségszerűnek. A mellékelt zárójelentésből kiolvashatók a panaszaim és az eddigi kivizsgálások eredményei. Tisztelettel, T. András

        Dr. Molnár Dóra válasza a éjjeli magasabb vérnyomás. témában

        Kedves Kérdező! A melléklet elküldése nem volt sikeres. Horkolás, veseprobléma is okozhat éjjeli magasabb vérnyomást más gondok mellett. Természetesen jól beállított vérnyomás esetén éjjel (pihenés alatt) valamivel alacsonyabb értékek mérhetőek, mint nappal, tehát feltehetően módosítani kellene a gyógyszerelésen. A pontos adatok hiányában részletesebb véleményt adni nem tudok. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 16., 22:26; Megválaszolva: 2019. február 18., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: