• Mi állhat a háttérben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! 2 hete nyugvó állapotban hirtelen szapora szívverést észleltem, magas vérnyomás kíséretében, az ominózus estén akkor egyszer kaptam vérnyomáscsökkentőt azóta nem volt rá szükség de a szívdobogás érzés, émelygés fizikai gyengeség, rossz közérzet, alvás utáni fáradtság, néha mintha enyhén illuminált állapotban lennék érzésem van ezeke maradtak bár néha egy kis időre enyhül vagy adott napon belül vagy 3-4 napra majd testmozgás után (akár kondi) újra előjöttek a tünetek, fehérjét, bcaa-t, cinket szedtem de mióta rosszul lettem azt se szedem bár Nemhiszem hogy ezek állnának a háttérben hiszen nem szedem mégis tart a rosszulllét, a szivultrahang illetve a vérvétel, vizelet-minta sem derített fényt semmi érdekesre, esetleg a vércukor szint ami 6 egész volt de átlag is volt az eredménypapíron ami jó volt. Mit tudnának ajánlani milyen vizsgálat segíthetne vagy mire utalhatnak ezek a tünetek?

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívdobogás érzés témában

        Kedves Kérdező 24 órás vérnyomás és EKG monitorozás segítségével lehetne tisztázni, hogy nem a vérnyomás- illetve pulzusingadozás van-e a panaszok hátterében. Lelet birtokában lehet dönteni a további teendőkről. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 04., 23:34; Megválaszolva: 2018. október 07., 19:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: