Alacsony vérnyomás, nyomás érzése fejben, hányinger

KEDVES DOKTORNŐ! Azt szeretném tudni hogy mitől lehet hogy a vérnyomásom alacsony a szív pulzus meg magas! ilyenkor a tarkómba nagy nyomást érzek szédülök hány ingerem van gyengének érzem magam. és ez nagyon gyakran elő fordul. Köszönöm válaszát!

Dr. Molnár Dóra válasza alacsony vérnyomás témában

Kedves Kérdező, ha nem iszik elég folyadékot, vagy túl sok koffeintartalmú italt fogyaszt az is okozhat ilyen tüneteket. Esetleg túlzásba vitt fogyókúra is okozhat ilyen panaszokat. Bizonyos belgyógyászati kórképek is állhatnak a tünetek hátterében, ezért háziorvosát keresse fel a további teendők megbeszélésre. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 10., 10:45; Megválaszolva: 2016. január 12., 22:08
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Alacsony vernyomas
Nyugtatót szeretnék szedni, de magas...
Tisztelt Doktornő! Több éve magas a pulzus számom- 85-95 között nyugalmi állapotban is. A vérnyomásom viszont -legalább 30 éve alacsony. (100/65...
Hirtelen alacsony vérnyomás...
T.Dr.Nő! A páromnak beépített műbillentyűje van.Szed vérhígitót is, és digoxint is többek között. Már több alkalommal volt magas vérnyomássa...
Terhelésre alacsony vérnyomás
Tisztelt doktor úr/nő! Júliusban infarktuson estem át.Balatonfüreden a rehabilitáció is megtörtént.Igyekszem sokat mozogni. Viszont bármilyen...
Szélsőségesen ingadozó, alacsony...
Kedves Doktornő! A pitv.fibrillációt sikerült a Rytmonorm gyógyszerrel rendbe tenni. Azonban vannak időszakok amikor vérnyomásom általában 100-107...