Miért hideg a kezem folyton?

Folyton hidegek a kezeim szobahőmérsékleten a kép amit küldtem kinnt fotoztam mert ha kimegyek az udvarra hüvősebb van és akkor a kezeim intenzíven pirosak rózsaszín foltok jönnek ki rajta és fagyosak. A vérnyomásom 120-140 között mozog. Vizet naponta 1-1, 8L között iszom bár észrevettem nem segit ha 2, 5L iszom. Kávét nem iszom csak cappucinot amiben 9%ék van csak. Látott már ilyet? Mit tegyek? További képek ha szükséges: http: //kepfeltoltes.hu/151126/20151126_122953_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http: //kepfeltoltes.hu/151126/20151126_125519_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http: //kepfeltoltes.hu/151126/20151126_125541_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza hőre változó bőrszín témában

Kedves Kérdező, a hajszálerek működési zavara okozhatja a jelenséget. Ennek hátterében több dolog is állhat (alkati, dohányzás, bizonyos belgyógyászati, immunológiai betegségek, és érbetegség is) . További teendők megbeszélésre angiológiai vizsgálatra menjen el (beutaló szükséges) . Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. november 26., 13:24; Megválaszolva: 2015. november 28., 08:58
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Infarktus lett volna?
Magas pulzus, laborértékek
Tisztelt Doktornő! Magas pulzus, laborértékek/Szívdobogás, laborértékek címmel tettem fel kérdést, de nem írtam a hasi UH eredményéről, ezt...
Nebibeta és pulzus
Tisztelt Doktornő! Magas nyugalmi pulzus, sinus tachycardia kapcsán írtam nemrég Önnek. A rendelőben 118 bpm-et mértek, itthon 90-100 között mértem....
Magas pulzus, laborértékek
Tisztelt Doktornő! A mai napon (2022. jan. 12.) küldtem Önnek egy kérdést magas pulzussal kapcsolatban, de sajnos kihagytam sok fontos adatot, ezeket...
Szívdobogás, laborértékek
Tisztelt Doktornő! Körülbelül 2 hónapja étkezési kihágás után (erőszen fűszeres, csípős étel, csokoládé, bor) gyomorhurutra utaló tüneteim...