Meddig kell szednem a Ritalmex gyógysert szívritmuszavarra?

Szívritmus panaszra Ritalmexet írt fel az orvos. 24 órás ekg után írta fel. Két hétig szedtem, majd újra 24 órás ekg. akkor minden ok volt. Meddig kell szednem a Ritalmex gyógyszert? Mert azt nem mondta, csak, h a háziorvossal irassak fel. Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza extraszisztolé témában

Kedves Kérdező, sajnos ennyi információ alapján ez nem megválaszolható. Kérdezze meg a gyógyszert javasló orvost erről, bizonyára készséggel válaszol. Amennyiben nagyon sok az extraszisztolé, és zavarja Önt, vagy nem megnyugtató a válasz, érdemes a legközelebbi orvosi egyetem kardiológiai klinikáján ritmuszavar ambulanciára elmenni a további teendők és lehetőségek megbeszélésére. Időpont egyeztetés és beutaló szükséges. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. június 15., 18:51; Megválaszolva: 2015. június 15., 22:23
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kihagyó szívverés
Szìvritmuszavar
Tisztelt Dr Molnár Dóra! Szeretnèm segìtsègèt kèrni mert elèggè aggaszt egy probléma. Sajnos már jó pár ève kezdődött. Gyors pulzussal. Meg...
Szívprobléma
Szép napot! Kedves doktornő, tavaly kamrai extrasystolé-t diagnosztizáltak nálam, amire kaptam gyógyszert (Nebilet 5mg minden reggel egy felet kell...
Szívritmuszavar
Tisztelt Doktor Nő! Jelenleg 28 hetes kismama vagyok. 2021. február 04-én voltam kardiológiai kivizsgáláson, mert extra dobbanásokat, kihagyásokat...
Extra dobbanások