Szívbillentyű rendellenességgel szabad-e infraszaunázni?

Tisztelt Doktornő! Kardiológiai vizsgálat után az orvos azt tanácsolta, hogy túlságosan megerőltető dolgokat ne tegyek, két év múlva kontroll. Szeretném tudni az infraszauna használható-e. kb 50 fokon szoktam, 30-40 percig. Mire figyeljek, hogy az értékeim ne romoljanak? Lelet: Norm szerkezetű bal kamra. segemntalis falmozgaszavar, koros PF, THR, SHUNT NEM LÁTSZOTT. JÓ SYSTOLES ÉS DIASTOLES BK FUNCTIO. EP JOBB KAMRA, SZOVETI DOPPLERE SZINTÉN SZABÁLYOS. NORM TAG PITVAROK. AORTA BILL EP. AI NINCS. A MITRALIS ÉS TRICUSPIDALIS VITORLÁK ENYHÉN PROLABALNAK, DE NEM KÓROS SZERKEZETŰEK. I-II FOKU, ENYHE MI. I FOKU TI, NEM MAGAS PULM NYOMAS.EKG-N MEREDEK R VEKTOR, NEGATÍV LELET. Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza kímélő életmód? témában

Kedves Kérdező, a vizsgáló orvost kellene megkérdezni, hogy miért ajánlott kímélő életmódot, a leletből ez nem derül ki. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 26., 09:20; Megválaszolva: 2015. március 28., 16:41
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás