EKG értékek

Kedves Doktornő! Két éve szülés (császármetszés altatásban) alatt bal kamrai tachykardiám volt, azt követően két hétig voltam az intenzív o. többszöri rosszullét, hirtelen fellépő magas vérnyomás és ritmuszavar miatt. Kivizsgálásom megtörtént, de magyarázatot nem kaptam a történtekre. Azóta jól vagyok, viszont az utóbbi két hétben vannak rosszulléteim, hirtelen felmegy a pulzusom (100-118) nyaki lüktetést érzek és csak lihegek, pedig semmi megerőltetőt nem végzek. A vérnyomásom jó, csak a pulzus szökik fel. A háziorvosom csinált ma egy ekg-t, de semmit nem mondott. Leírom az értékeket, kérném szépen a véleményét! Nagyon köszönöm! Rate 110, PR 157, QRSD 68, QT 300, QTc 406, P 65, QRS 73, T 4, és még ezek állnak a papíron: Sinus Tachycardia, Consider left atrial enlargement, Nonspecific Inferior T wave abnormalities.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar érzése témában

Kedves Kérdező, ez az EKG nem kamrai tachycardiára jellemző, de ismét keressen fel a panaszok miatt egy kardiológust! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 12., 12:33; Megválaszolva: 2015. március 12., 22:12
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények