szívbetegség?

Tiszteletem! Utóbbi időben éjjelente fekve, szoktam érezni a gyomorszájam felett a kis bemélyedés felett mint ha pár szabálytalan ütés lenne a szívembe.napközben és más testhelyzetben nem érzem, Véreredményem tökéletes, 5éve voltam szívultrahangon akkor minden rendbe volt ef 75százalék tükörkép mozgások.az egyébként jó? Már arra is gondoltam, nem-e a gyomrom érzem ott esetleg sav, vagy nehéz étel.vagy itt érezni a szívet is.és ha igen ez mi lehet érdemes vele foglalkozni? ettől az érzéstől megilyedtem és 14992 p72 volt.Köszönöm válaszát! Valamint tudna tanácsot adni abban, hogy 3 éves kisfiamnak accid zörejt állapítottak meg, és valami ínhúr.háziorvos nem foglalkozik vele.Ön szerint?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség? témában

Kedves Kérdező! A kisfia problémája elég pontatlanul van leírva, nem tudok véleményt mondani, de nyugodjon meg, ha súlyos lenne, már lépéseket tettek volna a kollégák. Az Ön problémájával kapcsolatban: valóban lehet több gyomorsav, vagy reflux a panasz hátterében. A vérnyomását mérje többször, ha gyakran van 140/90Hgmm felett, beszélje meg a további teendőket a háziorvossal. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 08., 16:38; Megválaszolva: 2015. március 09., 21:09
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szivproblema
Jó napot. Voltam tegnap előtt vérvételen és három értékem nem jó. (mchc 358, monocyta 10 %, GPT/ALT 48) . A kérdésem hogy ezek mennyire nem jó...
Szívpanaszok vagy csak szorongás?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 31 éves férfi vagyok, nem dohányzom, nem vagyok túlsúlyos. 18 éves koromig rendszeresen sportoltam, azóta inkább hobbi...
Közepes fokú aorta...
Bisoprolol szedése