Bisoploror vs galagonya tea

Kedves doktornő! 3-4 éve szedek minden reggel egy negyed szem bisopolrort (5 mg) magas pulzusra és enyhén emelkedett vérnyomásra, évente járok kardiológiára, minden rendben van, az orvos még emelni szeretne az adagomon, de én el szeretném hagyni a gyógyszert (ennek nem igazán örült) . Elkezdtem inni Gyuri bácsi galagonya teáját és már csak minden második nap szedem a gyógyszert, de jól vagyok. Tudom, hogy hirtelen nem szabad abbahagyni a gyógyszert, de lehetnek valamilyen negatív következményei ennek? Tényleg van olyan eset ahol a természetes készítmények segítettek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szapora szívverés témában

Kedves Kérdező, a gyógyszer adagolásáról vizsgálat nélkül nem tudok véleményt mondani. Egy bizonytalan hatóanyag tartalmú gyógytea egy bevizsgált gyógyszert általában nem helyettesíthet, de kiegészítésként lehet jó hatású. Jó lenne tudni, hogy mi áll a szapora szívverés hátterében, lehet hogy az ok megszüntetésével normál tartományba kerülne a pulzusszám. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 03., 07:46; Megválaszolva: 2015. március 03., 11:42
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás