Szívritmuszavarom van?

Jonapot! Meg januar elejen kezdodtek a tunetek: idokozonkent elofordul hogy felgyorsan a szivveresem 5-10 percig tart naponta tobbszor elofordul, nagyot dobban a szivem mintha kihagyna, neha szedules, gyengenek erzem magam, ful csengese, neha legszomj...voltam haziorvosnal, aki elkuldott vervetelre ott minden rendben volt.Utana kaptam beutalot a kardiologoirara ott csinaltak egy EKG-t, meg kaptam ujabb beutalot szivultrahangra, holter ekg-ra meg terheleses ekg-ra, de oda meg nem mentem mert kesobbre kaptam idopontot, de akardiologus elkuldott pszichologushoz mert azt mondtam szorongas miatt van, viszont neztem a szorongas tunei kozott nem talaltam az enyemeket, semmi gyogyszert nem kaptam meg es a tunetek ugyanugy megvannak...ez tenyleg a szorongas miatt lenne vagy szivritmus zavarom van? valaszat koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar érzése témában

Kedves Kérdező, amíg nem lesznek meg a vizsgálati eredmények, addig nem lehet megmondani, hogy mi áll a panasz hátterében. A panasz egyébként a leírás alapján lehet extraszisztolé, ez egy nem sorban érkező ütés, amely után rövid szünet következik, ilyenkor érzi a nagyobb dobbanást. Legtöbbször speciális kezelést nem igényel. Kialvatlanság, fáradtság, stressz, bizonyos belgyógyászati és kardiológiai problémák is fokozhatják a ritmuszavar gyakoriságát. Magnézium készítmény alkalmazási előírás szerinti szedése enyhítheti a tüneteket.Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. február 26., 14:32; Megválaszolva: 2015. február 26., 20:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények