szivzörej

Tiszteletem. 1͵5 honapja szivdobogas erzesel voltam orvosnal... sokat dolgotam keveset aludtam akkor antibiotikumot is szedtem. Majd kardiologiara kuldtek ki vizsgalasra. Vernyomasom magas lett 157/83 volt de a doki azt monta hogy a szivdobogas a tul hajszolas miat volt. Megvizsgalt es halk szivzorejt allapitott meg kapok egy 24 oras dlgot ami a vernyomasomat meri. Es sziv uh ra kuldott. De elegge ram hozta a fraszt mivel kerdeztem hogy ez a szivzorej veszelyes e es mondta hogy csak az uh utan tudd válaszolni.... de elkeztem sportolni ujjra eleg rendesen es ott semmi panaszom nem volt.. montam is neki es hogy mehetek e edzeni monta, hogy igen... nem is ertem uhra pedig 2 hetett kel varnom.... edzen pedig mist ujjra erzem hogy dobogas szuras erzest félek rendesen hogy szivbeteg leszek... es nem sportolhatok....

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívzörej témában

Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, jó hír, hogy jól bírja a terhelést. A fiatalkori halk szívzörejek legtöbbször ártalmatlanok. A leírás alapján a szív ultrahang vizsgálatra a biztonság kedvéért küldhette a családi orvos, a 24 órás monitorozással tisztázható, hogy egész nap magas-e a vérnyomás és a pulzus. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. január 14., 14:01; Megválaszolva: 2015. január 17., 15:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...