Magas szívverés és szívritmuszavar

A fiamnak úgy 2 hónapja 80 és 110 percenkénti pulzusszáma van, akár nyugalmi állapotban is. Magnéziumot kapott, 1 hónapig szedte eredménytelenül. A vérnyomásmérő néha szívritmuszavart jelez. Ritkán szúródni (belenyillalni) is szokott. Azt szeretném tudni, hogy ez egy kamasznál normális vagy kardiológushoz kellene fordulni? Ha számit, a magassága: 185cm, testsúlya: 80kg. Köszönjük válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szapora szívverés témában

Kedves Kérdező! Sok oka lehet a szaporább pulzusnak. A fiatalember megvizsgálást követően lehet dönteni a további teendőkről. Keressék fel a házi gyermekorvost, vagy az iskolaorvost. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. január 07., 19:08; Megválaszolva: 2015. január 08., 20:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...