Joestét doktornö

Joestét meg szeretném kérdezni hogy ez a 24 orás ekg monitorizálás ha nem érzek csak 1 honapba max 1-2x extrasysztolét akkor is kimutatja majd? Vagyis azt hiszem hogy extraszisztolém lehet mert két kisebbet dobog kimarad 2-3 másodpercre és utána egy nagyot rá és utána összevissza kalimpál és visszaáll rendesre kb 7-10 másodperc alatt de ritkán azt még elmondom hogy pánikbetegséggel kezeltek 17 éves koromtol azota vannak ezek az extrák azelött soha nem voltak és neurovegetativ az idegrendszerem.20 rendes ekg t már készitettek de azok soha nem mutattak ki semmit azért kelett ennyit mert nem tudtunk rájönni az elején hogy pánikbetegséggel van dolgom.Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza extraszisztolé témában

Kedves Kérdező! Valóban extraszisztolé lehet a panasz hátterében. Az emberek általában nem érzik az összes ilyen ritmuszavart, ezért van értelme a Holter monitorozásnak. Az esetek többségében az extraszisztolékat nem kell kezelni, ennek megerősítésében segítséget nyújt a vizsgálat.

Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 15., 18:30; Megválaszolva: 2014. december 16., 20:04
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...