Szivfájdalom nagy dobbanás után

Jónapot Dóktornö! egy olyan kérdesem lenne hogy olyat érzek hogy nagyot dobbant a szivem, hirtelen megál majd egy jo nagyot beledobbant! és a mellkasomál is érzem ezt néha! voltam már kardiologián de azt mondták semmi baja nincs a szivemnek:S akkor vajon mitöl lehet ez? és ez éjszaka a legroszzabb:S aludni is alig birok töle:S és egyre sürübben csinálja és nagyon fáj:S

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar érzése témában

Kedves Kérdező! A panasz extraszisztolé lehet, ez egy nem sorban érkező ütés, amely után rövid szünet következik, ilyenkor érzi a nagyobb dobbanást, majd a szokásos ütemben dobog tovább a szíve. Ez kisebb-nagyobb gyakorisággal ismétlődik. Legtöbbször speciális kezelést nem igényel. Kialvatlanság, fáradtság, stressz, túlzott koffein bevitel, bizonyos belgyógyászati és kardiológiai problémák is fokozhatják a ritmuszavar gyakoriságát. 24 órás EKG monitorozás (Holter vizsgálat) segíthet tisztázni a panasz okát. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 11., 18:22; Megválaszolva: 2014. december 13., 18:27
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...