vélemény

Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Egy 2005-os a holtervizsgalat eredmenye: normofrequentias, elvetve VES, idonkent synus tachicardia, supraventr tachycardia sem zarhato ki! Ez koros? Szapora pulzusra ebredtem 2005-ben! Elmult, betalocot ettem ra. Pmirigy miatt szorongasom alakult ki 2014-ben.Valoszinu regota huzodo gyulladasom volt! Szeretnek holter merot felhelyeztetni ujra, az akkori eredmenyeim miatt amit most neztem at! Aggodom a szivem miatt! Koszonettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza holter vizsgálat témában

Kedves Kérdező! Ne aggódjon a 2005-ös lelet miatt! A pajzsmirigy betegség okozhat szívritmuszavart, javasolt a Holter vizsgálat elvégzése. Lelet birtokában lehet dönteni a továbbiakról a jelenlegi állapotot figyelembe véve. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 10., 16:41; Megválaszolva: 2014. december 11., 12:58
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...