Terhelésre alacsony vérnyomás

Tisztelt doktor úr/nő! Júliusban infarktuson estem át.Balatonfüreden a rehabilitáció is megtörtént.Igyekszem sokat mozogni. Viszont bármilyen terhelésre nagyon alacsony a vérnyomásom.Terhelés után 102/42/60.Előtte olyan 80 körül van. Mindig alacsony volt a vérnyomásom, de ezt túl kevésnek tartom. Új gyógyszerek: Nebilet 5mg 1X1 Coverex-As 5mg 1/2 Asa protect 100mg 1x1 Megtisztelő válaszukat köszönöm! Tisztelettel: V.E.

Dr. Molnár Dóra válasza alacsony vérnyomás témában

Kedves Kérdező, fontos lenne tudni, hogy az alacsony vérnyomás okoz-e panaszt, és az is fontos információ lenne, hogy a karjaiban egyforma-e a vérnyomás, illetve, hogy az alsó végtagokon milyenek az értékek. Az adatok birtokában tudnék véleményt mondani. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. szeptember 07., 14:44; Megválaszolva: 2014. szeptember 08., 19:37
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Alacsony vernyomas
Alacsony vérnyomás, nyomás érzése...
KEDVES DOKTORNŐ! Azt szeretném tudni hogy mitől lehet hogy a vérnyomásom alacsony a szív pulzus meg magas! ilyenkor a tarkómba nagy nyomást érzek...
Nyugtatót szeretnék szedni, de magas...
Tisztelt Doktornő! Több éve magas a pulzus számom- 85-95 között nyugalmi állapotban is. A vérnyomásom viszont -legalább 30 éve alacsony. (100/65...
Hirtelen alacsony vérnyomás...
T.Dr.Nő! A páromnak beépített műbillentyűje van.Szed vérhígitót is, és digoxint is többek között. Már több alkalommal volt magas vérnyomássa...
Szélsőségesen ingadozó, alacsony...
Kedves Doktornő! A pitv.fibrillációt sikerült a Rytmonorm gyógyszerrel rendbe tenni. Azonban vannak időszakok amikor vérnyomásom általában 100-107...