• szív leállítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Barátom szívbeteg, közben a tüdeje megtelt vízzel. Most hívott a rendelőből, azonnal kórház, leállítják a szívét és kezelés. Nagyon megrémültem, írna erről bővebben. Köszönettel

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a feltett kérdésre nem tudok válaszolni, mert kevés az adat. Ha ritmuszavar okozza a bajt, azt gyógyszerrel kezelhetik, vagy megszüntethetik az össze-vissza szívverést elektromos ütéssel is bizonyos esetekben. Lehet, hogy erre gondolt a barátja. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. február 07., 11:49; Megválaszolva: 2014. február 09., 19:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: