• adókedvezmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! A párom diagnózisa érkatéter után: I2590 idült ischaemiás szívbetegség k.m.n A zárójelentésén a következő: Scler. art. coron (I2480). Acut.coronaria syndroma (I2000), Hyperlipidomia (E7850). Érdeklődnék, hogy a fent említett diagnózis alapján beletartozik-e 335/2009 (XII.29) kormányrendeletben megjelölt I516 szív és érrendszeri betegségekbe.Sajnos ezt nem tudták eddig megmondani nekünk. Köszönöm szépen a válaszukat előre is! Üdvözlettel: Sztella

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! A fenti diagnózisok közül az I2000 és I2480 tágabb értelemben benne van a I5160 karaktersorral kódolt diagnózisban. Azt hogy minként kell érvényesíteni az adókedvezményt, egy adótanácsadótól kellene megkérdezni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2013. november 10., 14:07; Megválaszolva: 2013. november 14., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: