Bradycardia, rossz alvás, szédülés, gyengeség

T. Doktor Úr/Nő! Enyhe, kezelt hipertóniám (130/72) mellett a nyugalmi pulzusom 50-55 közötti, néha 44-46. Emellett sok extra ütésem van (napi 100-200) , a holter egy rövid PSVT -t is regisztrált. Egyéb eltérésem nincs, kis LVH-n kívül. EF kifejezetten magas 82%. A tüneteim: nagyon rossz alvás és szédülés, gyengeség. Régen sokat sportoltam, de egy éve a panaszaim miatt csak néha. A laboreredményeim tökéletesek, ami érdekes a koleszterinem kissé magas(5, 5) a trigliceridem viszont határérték alatti (0, 62 a minimum: 0, 65) . Évek óta szedek Q10-et és Omega 3-at, magne b6-ot. Lát-e a doktor nő/úr valami összefüggést a leírtak között? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza bradycardia témában

Kedves Kérdező! Napi 100-200 extra ütés nem számít soknak. Terheléses EKG-n kellene tisztázni, hogy milyen a frekvenciaválasz. A tüneteivel kapcsolatosan ezt követően lehetne nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2013. január 29., 14:33; Megválaszolva: 2013. február 01., 00:06
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma