fogamzásgátlás

Tisztelt Dr. Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fodulok önhöz, szívbillentyű betegségem van és hogy szedhetek e emellett a betegség mellett fogamzásgátló gyogyszert.Várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség témában

Kedves Kérdező! Egy enyhe szívbillentyű probléma valószínűleg nem akadálya fogamzásgátló tabletta szedésének, de a gyógyszer felírása előtt szükséges részletes nőgyógyászati vizsgálat, labor vizsgálat és ha speciális probléma is van (mint Önnél) , akkor egyéb szakorvosi vizsgálat is. Mindenképpen konzultáljon a kardiológusával. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. november 04., 15:51; Megválaszolva: 2012. november 05., 21:56
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
szív leállítása
adókedvezmény
Lyukas szívvel születtem.....
Lyukas szívvel születtem.. tényleg...