Visszatért a szív betegségem?

Hello. Születésemkor szupraventrikuláris tachycardiám volt.8 éves koromig semmi nem volt, utána megint előjött folyamatosan.Jártam Orvoshoz Miskolcra. Szedtem gyógyszert is, rytmonorm-ot sok féle dózisban. 14 évesen szív katétereztek (égették) a Gottsegen György Országos Kardiológiai intézetben kétszer azért, mert az első nem sikerült. Az 2009-ben volt. 2011-óta pedig sokszor vagyok rosszul. Magas vérnyomás, pulzus gyengeség. Nem rég hazafelé utazva nyaralásból hirtelen olyat éreztem mint ha megint gyorsan verne és borzasztó furcsán éreztem magam. Hazaérve megmértem a vérnyomásom. 155/.. és 130-s pulzus. Amióta megműtöttek szinte majdnem folyamatosan edzem a testem. De természetesen a mostani időkben nem. Nem is szedtem semmi olyan szert ami káros lenne. A kérdésem tehát az, hogy visszatért a betegségem vagy esetleg gyenge a szívem? Nagyon szépen köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség témában

Kedves Kérdező, javaslom, hogy menjen vissza panaszaival a kardiológusához. Nem biztos, hogy a korábbi ritmuszavar tért vissza, lehet, hogy másféle, és módosítani kell a gyógyszeren. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. július 18., 22:54; Megválaszolva: 2012. július 20., 14:31
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás