Pangásos szívelégtelenség, heveny szívizomelhalás k. m. n. és gyomorsavtúltengés.. n. m

Tisztelt Doktornő Két hete pulm. pangás miatt heveny fulladással, szívritmus zavarral kórházba kerültem, bokám évek óta dagadt, szárazon köhögtem és 5 napig erősen fulladtam. Dg: pangásos szívelégtelenség, idült ischaemás szívbetegég egyéb formái, heveny szívizomelhalás k.m.n. a kéthegyű és háromhegyű billentyűk együttes... Gyógyszereim: Astrix, NTTS5 tapasz, Furon, Kálium-R, Theospirex, Noacid, Cordarone, Trombex, Coverex AS, Roxera, Syncumar, rheumatoid arthitis k.m.n. betegségemre Protelos, Meloxan, vit. D3. Sajnos gyomorsav túltengéssel is szenvedek, diétázom. A kórházi kezelés óta nagyon gyenge vagyok, Pharmaton vital és Magne B6 tablettát szedek. Szeretném megkérdezni, hogy ez az erőtlen gyengeség az állapotom miatt maradandó lehet-e, vagy esetleg egy injekciós "erősítés" szóba jöhet-e, vagy más vitaminnal próbálkozhatnék?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség témában

Kedves Kérdező! Injekciós erősítés nem hiszem, hogy sokat segítene, az Ön betegségei okot adnak a gyengeségre jelenleg. Mivel most állították be a szívelégtelenségre és a ritmuszavarra a gyógyszereket, ezek hatására még várható javulás. Q10 tartalmú készítmény esetleg segítheti a szívműködést, de ezt beszélje meg a kezelőorvossal is. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. július 05., 17:16; Megválaszolva: 2012. július 05., 19:50
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás