Alacsony vérnyomás, magas pulzusszám

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! 26 éves, 158 cm magas, 45 kg-s nő vagyok. Állandóan alacsony volt a vérnyomásom (Átlagosan 100/70/60, 90/60/60) 3 héttel ezelőtt éreztem, hogy magas a pulzusom, naponta többször mérem azóta: 110/73/96 (napközben) , 103/75/83 (este) . Gyakran szédülök, gyengének érzem magam napközben. Szüleimnek, nagyszüleimnek nem volt magas a vérnyomása. Nem kávézom, naponta 1, 5-2 l vizet iszom. 2010. szeptemberében gyomortükrözésem volt, mely során kiderült, hogy fekélyem volt ami már behegedt és refluxom van. A bal térdem vizesedik már évek óta, voltam ultrahangon, röntgenen de azt mondták, hogy nem gond, viszont 15 percnél többet lábmozgatás nélkül nem tudok ülni, mert elkezd fájni. Egyéb betegségem, tüneteim nincsenek. Van-e szükség vizsgálatokra és ha igen milyenre? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza alacsony vérnyomás témában

Tisztelt Kérdező! Testsúlya túl alacsony, néhány kilogramm hízás sport és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett sok tünetét enyhítené. A leírtak alapján pajzsmirigy betegség kizárása is szükséges. Ortopédiai szakrendelésre menjen el a térpanaszok miatt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. június 11., 14:32; Megválaszolva: 2012. június 12., 16:57
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...