Szivbetegseg talan?

Kedves Doktor no, Doktor ur. 2 honappal ezelott egy hirtelen rovid tavu futas utan a melkasomban egy nyomaszto rendellenes erzest kezdtem erezni legzeskor. Ez neha ki maradt aztan ujbol elo jott. Most mar szinte napirendi de a bal oldalam szivtajekan is egy belso tompa fajdalom van. Ami gyakran faj de neha meg szunik. Talan a gyorsabb es tevekeny munkam soran jon elo. Voltam orvosnal es automatikusan sziv problema gyanujaval viszgaltak. Egy futo gepen 3 kulombozo fokozatu futas utan a kardiologusom renben talalt es egy kovetkezo sziv vizsgalatra utalt ami sajnos csak Augusztus 20 an tortenik meg. Megkerdeztem, hogy a Szivemmel van baj? De o erre azt felelte, hogy erre akkor ad hatarozott valaszt ha az Augusztus 20 ai vizsgalatom eredmenyet meg tudja. Ami egy sziv pumpalo vizsgalat lenne. En Angliaban elek Londonban. Itt talan a nagy varos es sok beteg vegett az idopontok iszonyu kesore vannak ki tuzve. A gyanus legzes meg a sziv koruli fajdalom az meg van most is. Varjam igy ki az Augusztusi 20 i idot, ami nagyon messze van? Vagy forduljak vissza a Kardiologusomhoz? Nagyon felek, hogy bekovetkezhet valami komolyabb Szivbetegsegem. Kerem segitsen mi tevo legyek? Nagyon szepen koszonom. Aurel. 09. 05. 2012..... London

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség témában

Kedves Kérdező! Úgy gondolom, ha az első néhány vizsgálat nem mutatott rossz eredményt, akkor kivárhatja az újabb speciális vizsgálat időpontját. Nagyon körültekintő az Ön orvosa, mivel panaszos, tovább keresi a fájdalom okát. Ha a mostanihoz képest romlik az állapota, akkor indokolt az újabb vizsgálat. Jobbulást kivánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2012. május 09., 12:59; Megválaszolva: 2012. május 10., 19:42
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma