Szedhetem-e a Kerberant?

Tisztelt Doktornő! /Doktorúr! 63 éves pánikbeteg nő vagyok.Renszeresen szedem a Xanax, Sermion, Concor, Co-renitek gyógyszereket.Javulásom elősegítése érdekében mindennel megpróbálkozom, így a gyógynövényes étrendkiegészítőim: Aole virág tea, Aole berry nectar, Lycium plus tabletta és licium gyümölcs, Propolis tabletta.Szedek még C-vitamint, Q10-et, OMEGA 3-at.Kalciumot és magnéziumot B 6-tal. Legutóbb Kerberant írt fel az Orvosom, de olvastam a mellékhatásait és nem merem elkezdeni szedni. Kérem segítsenek, válaszukat előre is hálásan megköszönöm! Veronkánk

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívbetegség témában

KEdves Kérdező!

A Kerberan a vérlemezkék összecsapódását gátló szer, mely magasabb szív- és érrendszeri rizikó esetén adandó. Önnél látom, hogy már a kora miatt, a magasabb vérnyomás miatt is nagyobb a rizikó, ezért valószínű, hogy indokolt a gyógyszer szedése, de legjobb lenne erről a gyógyszert felíró orvossal beszélnie. A Kerberan mellett számos gyógynövény tiltólistás, mert a vérzéshajlamot fokozhatja.

Kérdés: 2012. május 07., 14:58; Megválaszolva: 2012. május 08., 10:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...