KARDIOLOGIAI Vizsgálat értelmezése

szeretném megtudni, hogy teljesen egészséges vagyok-e? Vizsgálati eredményeim, RR, 180/100 EKG:Sinus ritmus, Rbalra dev, PQ:norm, nincsST-T eltérése.fr:75/min.ECHO:Aorta gyök:30mm, Aorta bill. ép sep.:17mm, Bal pitvar:34mm. Mitralis billentyű ép.Bal kamra Dd:50mm, Ds:32mm, IVS10mm, HF:10mm, EF:65%. 2D vizsgálattal:Szivüregi thrombus, pericardiális folyadék, segmentalis falmozgászavar nem látható.Color dopper vizsgálattal:kóros áramlás nem detectaható.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza a szívbetegség témában

Kedves kérdező! A szívultrahang rendben van, de a vizsgálat során mért vérnyomás elég magas, vezessen vérnyomásnaplót, és mutassa meg a kezelőorvosnak annak eldöntésére, szükséges-e változtatni a kezelésen.

Kérdés: 2011. november 08., 07:53; Megválaszolva: 2011. november 08., 22:50
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Volt pánikos
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés
Vízhajtó szedése
erős szívdobogás