Prostituálttal létesítettem szexuális kapcsolatot, HIV fertőzés esélye

Tisztelt Doktornő! 3 napja egy prostituálttal létesítettem szexuális kapcsolatot. Védekeztem azonban otthon tusolás közben vettem észre, hogy valószínűleg az egyik friss intimborotválkozás okozta hámserulesem, sebem nem volt védve az óvszer által az aktus alatt. Ez a péniszem tövénél helyezkedik el, felső irányból. (Merev allapotban). A prostituált csak kondommal folytat nemi aktusokat.(állítása szerint..)természetesen ez nem garancia. azonban rettenetesen megijedtem és pánikolok. Mekkora az esélye a fertőzésnek? 4 hetet kell várjak míg kimutatható? válaszat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a STD témában

Sajnos nem nulla a fertőzés esélye. 4-6 hét múlva mutatható ki az esetleges fertőzés.

Kérdés: 2019. január 29., 10:17; Megválaszolva: 2019. január 30., 22:44
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...