Prostituálttal létesítettem szexuális kapcsolatot, HIV fertőzés esélye

Tisztelt Doktornő! 3 napja egy prostituálttal létesítettem szexuális kapcsolatot. Védekeztem azonban otthon tusolás közben vettem észre, hogy valószínűleg az egyik friss intimborotválkozás okozta hámserulesem, sebem nem volt védve az óvszer által az aktus alatt. Ez a péniszem tövénél helyezkedik el, felső irányból. (Merev allapotban) . A prostituált csak kondommal folytat nemi aktusokat. (állítása szerint..) természetesen ez nem garancia. azonban rettenetesen megijedtem és pánikolok. Mekkora az esélye a fertőzésnek? 4 hetet kell várjak míg kimutatható? válaszat előre is köszönöm.

Dr. Bodnár Edina válasza STD témában

Sajnos nem nulla a fertőzés esélye. 4-6 hét múlva mutatható ki az esetleges fertőzés.

Kérdés: 2019. január 29., 10:17; Megválaszolva: 2019. január 30., 22:44
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Heteroszexuális kapcsolatban az...
Tisztelt Doktor nő! Nagyon sok weboldalt és orvosok által adott interjút is elolvastam, de számomra még így sem tisztázott miért voltak...
Std szűrés?
Tisztelt Doktorúr/nő! 3 napja alkalmi/egyszeri kapcsolat révén közösültem, ahol orális aktusban részesültem, valamint ujjal történő anális...
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Nemi betegség
Parkapcsolati problema