Védekezés

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy már 4. hónapja a Nuvaring fogamzásgátló hüvelygűrűt használom. Ezen a héten kellett volna mehjönnie a menstruációmnak hétfői napon, ez sajnos nem trtént meg. Rendesen betartottam a használatnak megfelelő utasítást és mégsem jött meg. Mi lehet ennek az oka? Terhességi tesztet végeztem, negatív lett. Köszönöm előre a válaszát! Üdvözlettel, Balogh Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Védekezés témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, ne nyugtalankodjon, a gyürü hatása az 1 hét szünetre is vonatkozik, tehát Ön védett, errre utal a negativ terhességi teszt is. A Nuvaring hormonjai miatt a méhnyálkahártya felépitése is változik, vékonnyabb lesz.

A vérzés mennyisége és ideje is ennek megfelelően alakul. 1 hét után kérem helyezze fel a következő gyürüt.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 30., 08:47; Megválaszolva: 2016. január 30., 19:44
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?