Tartós merevedési probléma

Tisztelt Szakorvos! Egy olyan számomra hatalmas problémám van, amit örökre szeretnék megoldani. Sajnos igen későn kezdtem meg a szexuális életemet így -talán érthető módon- mindig is féltem attól hogy majd hogyan fogok teljesíteni. Nyilván ez egy új világ az addig csak önkielégítést végző ember számára. Nos az a problémám, hogy közvetlen az együttlét előtt kialakul, de NEM TARTÓS a merevségem, ami azt jelenti ha abbahagyom, vagy abbahagyják az ingerlését, akár 0, 5 -1 perc alatt is lelankad, ami elképesztően ciki. Ez már előfordult egy olyan barátnőmmel aki nem volt az előjáték híve, magam kellett gondoskodnom a saját merevségemről, ő csak a jelenlétével akart közreműködni. Majd a következő barátnővel, aki már tudta a dolgát nem volt ilyen probléma sikerült is a behatolás igaz, nem túl sokáig maradtam merev, kb 10 percig. A jelenlegi barátnőmmel viszont megint megtörtént az ami az első barátnőmmel, hogy nem sikerült a behatolás mert mire odakerültem hogy felhúztam az óvszert, elkezdett lelankadni és nagyon leégtem. Mosatni partneremmel keveset vagyok együtt a távolság miatt és nagyon szeretnék neki bizonyítani, de ennek tudatában már napokkal a találka előtt stresszezlek, idegeskedek sőt van hogy ez hányáshoz és hasmenéshez is vezet! És ez így tarthatatlan! Az ezt kialakuló depresszióra a háziorvos Wellbutrin retard-ot írt fel amit szedek. Ez max abban segít hogy előtte ne legyek olyan ideges, de a merevedési probléma attól még jelen van. Esetleg teljesen hagyjak fel a maszturbálással ami 2-3 naponta van egyszer? vagy osszam meg a problémát partneremmel hogy együtt találjunk ki valamit? Háziorvos felírt nekem Sildenafil-t ami nyugodt állapotban működött, magamban amikor kipróbáltam, de a szex előtt sajnos nem ( csak reggeli merevség során megindult az orrom vére )Még ne erőltessem a behatolást hiába 6 hónapja ismerjük egymást? Volt vér és vizeletvizsgálatom ott minden Ok volt! Kérem adjon pár otthon is megoldható tanácsot mielőtt szakorvoshoz küldene! Nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a potenciazavar témában

Kedves Fiatalember! Problémáját esetleg orvossal vagy szexuálterapeutával beszélje meg. A kialakulóban lévő depressziót és szorongást azonban inkább pszichológussal kezeltesse, mint gyógyszerrel. Ő megtanítja valamelyik relaxációs technikára, ami nem csak a szexben hasznos, hanem az élet számos területén alkalmazható. És megelőzheti az un. pszichoszomatikus problémák megjelenését is, mint hasmenés, hányás stb. Egyben az önismerettel is behatóbban megismerkedhet, aminek hatására nő az önértékelése és erősödik az önbizalma... Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. május 18., 11:12; Megválaszolva: 2014. május 20., 19:59
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?