Mitől lehet?

A gondom a következő lenne. A párommal jóideje együtt vagyunk. Nagyon jól működik a kapcsolatunk, -jegyben járunk. A gond a következő: A pénisz mérete elég kicsi, nem tudjuk milyen óvszert kellene használnunk a védekezéshez, mert minden szexkor lecsúszik róla és bennem marad. Félő, hogy emiatt bármikor teherbe esnék, mivel amikor elélvez, akkor derül ki hogy bennem maradt az óvszer. Szeretnénk gyereket, de még várnánk vele. Honnan lehet megállapítani, hogy a méretéhez melyik a legideálisabb és legkényelmesebb óvszer? Ő 25 éves, én 27. A másik probléma az lenne, hogy minden aktus után fáj neki a pénisze. Mitől lehet? Lehet hogy az óvszer pereme dörzsöli ki neki? Azt mondja éget, és fáj neki, ami idővel elmúlik. És mégegy probléma. A párom szexuális igénye intenzív, de én minden nap nem tudok elélvezni. De ha egy két nap szünet van köztünk, akkor elélvezek franciázással, nyelvvel való kielégítéssel. De sajnos néha elég nehezen. A szexről ne is beszéljek. Mióta vele vagyok ugy igazán 2 szer volt meg szex-el a nagy bumm. Ennek mi lehet az oka? Válaszát várom, köszönettel: Gabi.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza pénisz mérete témában

Lehet hogy fitymaszűkülete van, nézesse meg urológussal.Óvszerből keressenek kisebb méretet.Nemi élet során a csiklót kell inegerelni, hüvelyi uton keveseknek van orgazmusa

Kérdés: 2012. szeptember 16., 20:49; Megválaszolva: 2012. szeptember 19., 20:02
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?